Esittely

Kuva: Lehtikuva / Vesa Moilanen

Tervehdys! Tässä lyhyt esittely töistäni ja tekemisistäni.

Toimin marraskuusta 2017 lähtien työelämäprofessorina Helsingin yliopistossa (Valtiotieteellinen tiedekunta, organisaatioviestintä). Aiemmin olin 14 vuoden ajan Helsingin apulaiskaupunginjohtajana (2003–2017, rakennus- ja ympäristötoimi). Ensimmäiseen luottamustoimeeni Helsingin kaupungilla tulin vuonna 1984 ja toimin vuosien varrella mm. terveys- ja sosiaalilautakunnissa, kaupunginhallituksen varapuheenjohtajana ja kaupunginvaltuuston puheenjohtajana.

Koulutukseltani olen psykologi ja filosofian tohtori (Ph.D.). Olen suorittanut myös EMBA (Executive Master of Business Administration) -tutkinnon.

Toimitin Yölinja-puhelinkontaktiohjelmaa Radio Cityssä (1986-1997) ja Yleisradiossa (1997-2002) yhteensä 16 vuoden ajan. Vieläkin tuntemattomat vastaantulijat tulevat puhumaan ohjelmasta miltei päivittäin. Olin Mielenterveyden keskusliiton puheenjohtajana 2005-2014. Olen kirjoittanut joukon kirjoja politiikan ja psykologian alalta sekä romaanin ”Parempaa kuin seksi” (2014).

Syksyllä 2017 perustin Pekka Sauri Oy:n, jonka nimissä tarjoan viestinnän ja erityisesti sosiaalisen median koulutus- ja valmennuspalveluja niin elinkeinoelämälle kuin julkishallinnollekin. Ota yhteyttä, niin sovitaan yhteisöllesi sopiva paketti.

Olen aktiivinen Twitterissä (@pekkasauri, yli 100 000 seuraajaa) ja Facebookissa. Ryhtymällä seuraajakseni saat käsityksen kiinnostukseni kohteista ja toimintatavoistani.

Ihmiskunnan parhaat päivät ovat vasta edessäpäin.