Huominen, eilisen sanelema

Uusi kirjani syntyi alunperin äänikirjaksi. Teos on saatavilla myös painettuna versiona.

Riitämmekö? Annammeko armoa ja lohtua toisillemme ja itsellemme? Osaammeko lopulta irrottaa tyynesti otteemme ja luopua? Ehkä kannattaa metsästää mieluummin merkitystä kuin onnea. Niin kauan kuin vielä on aikaa.

Huominen, eilisen sanelema on kuunneltavissa audiona Bookbeatissa, Storytelissä ja Nextoryssa. Painettu versio on saatavilla mm. AdLibriksessä ja Suomalaisessa kirjakaupassa.

Huominen, eilisen sanelema - Readme.fi
”Huominen, eilisen sanelema” kuvaa lapsuuden kokemusten, toiveiden ja ahdistusten vaikutusta ihmisen myöhempään elämään omakohtaisten muistikuvien kautta. Todennäköisesti jokainen lukija pystyy tasolla tai toisella samastumaan näihin elämyksiin Saurin tutun ja rauhallisen Yölinja-äänen johdattamana.