Näin minusta tuli landepaukku

Etätyöskentely maalta käsin vaikutti minuun niin, etten enää suostu kaupunkien ja maaseudun väliseen vastakkainasetteluun.

"Maaseutu ei ole mikään pinta-alamitta, vaan siellä asuu samanlaisia itsenäisesti ajattelevia yksilöitä kuin Kalliossakin. Kaupungistuminen epäilemättä jatkuu, mutta maaseudun kohteleminen “viimeinen sammuttaa valot” -asenteella on julmaa ja epäeettistä."

Lue kolumnini kokonaisuudessaan MTV Uutisten sivulta. Keskustelu aiheesta jatkuu Twitterissä.

Pekka Saurin kolumni: Maalaisten vähättely saa nyt riittää – näin minusta tuli landepaukku
Neljän kuukauden etätyöskentely maalta käsin vaikutti minuun niin, etten enää suostu kaupunkien ja maaseudun väliseen vastakkainasetteluun enkä kuuntelemaan irvailua landepaukuista, kirjoittaa MTV Uutisten kolumnisti Pekka Sauri.